If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А сега да ви дам една тема на размисъл.......
Паля колата , да приемем че е загряла в работна температура.
Започвам да натискам педала на газта много леко ( плавно! ).
Оборотите се качват постепенно до 2000..... и изведнъж започват да падат и стигат около 1500.... Няма тресене , прекъсване и т.н.
Все едно съм отпуснал педала на газта.....
Като продължа да го натискам си качва обороти нормално....
Аз си мисля че това се дължи на включването на вариатора....
Пробвахме го на 2 алфи..... 2.0 . Моята е с чип а другата не се знае ( трябва да е сток ама върви много?! ).
А сега да ви дам една тема на размисъл.......
Паля колата , да приемем че е загряла в работна температура.
Започвам да натискам педала на газта много леко ( плавно! ).
Оборотите се качват постепенно до 2000..... и изведнъж започват да падат и стигат около 1500.... Няма тресене , прекъсване и т.н.
Все едно съм отпуснал педала на газта.....
Като продължа да го натискам си качва обороти нормално....
Аз си мисля че това се дължи на включването на вариатора....
Пробвахме го на 2 алфи..... 2.0 . Моята е с чип а другата не се знае ( трябва да е сток ама върви много?! ).
Аз си мисля,че може да е TPS
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic
Аз пък си мисля, че е от ЗКУ. Няма как да държиш педала на газта в една позиция постояно. Я вдигни капака и дръпни жилото с ръка и си застопори ръката с пръст на дросела да видим янма ли да държи едни и същи обороти?
аз пък си мисля че колата ти е във ред просто прекалено много се заиграваш със нея наи накрая както спомена един колега може и до счупване да я докараш така че караи си алфичката и не се задълбаваи толкова навътре
Аз да съм казал, че съм я разглоби или нещо подобно? Просто питах при вас как е. Понеже все съм виждал и други алфи, но все са такива дето идват при мен да ги презацепвам или в сервиза на колегата на диагностика ходят където ходеше и моята преди. И всичките от тях така работят.
Имах преди много проблеми които оправихме. Сега сутрин паля, газ и заминавам. Движи се страхотно бих казал. Просто ме интересуваше това дали и при хора от форума които кодят по доста по компетентни майстори и сервизи и такива които въобще си гледат колите така както аз гледам моята ги има тези "проблемчета".
ми и моята така прави ама няма нито липса на мощност нито ме притеснява и на колегата 1912 типото прави така ама спечели драга на феста така че свиркаи си караи си алфичката и не се задълбочаваи много много колкото повече я човъркаш толкова повече главоболия ще си навлечеш личин опит
ми и моята така прави ама няма нито липса на мощност нито ме притеснява и на колегата 1912 типото прави така ама спечели драга на феста така че свиркаи си караи си алфичката и не се задълбочаваи много много колкото повече я човъркаш толкова повече главоболия ще си навлечеш личин опит
Колега извинявай, но сигурно не си прочел вниманително първия ми пост. Това приплюване го има само на загрял мотор. Студена, тя държи високи обороти и като я форсирам рязко не се чува никакво приплюване. Колата иначе върви много стабилно и прилично, разхода е 11 до 12/100.
сори, това обаче не променя мнението ми за паленето. ти си прави изводи от къде може да имаш палене в неправилния момент. колата е при теб и имаш предимството че можеш да си я тестваш. другото тук е като предаването "ясноНЕвидци". Виж как са ти изпускателните тръби и налягането в тях. работата на двигателя зависи и от това
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment